This listing is inactive!

If you own this listing and want to activate it again?

Please login to your account here.

Reklama Kavaja

0694040495

-

Visit Site

Description

Reklama Kavaja eshte Studio qe sherben ne fushen e reklamave vizive fikse,te ndricueshme dhe neon.Themelimi daton ne vitin 2005, por vinim nga nje eksperience 10 vjecare jashte vendit (Itali). Tashme te sprovuar ne tregun tone dhe me eksperience te konsoliduar, ju garantojme nje pune serioze dhe me profesionalizem duke filluar qe nga projekti, krijimi i logos, realizimi dhe montimi ne terren, duke zgjedhur per ju me te miren dhe me modernen teknologji qe do tju garantoje nje rezultat perfekt.

Gallery