This listing is inactive!

If you own this listing and want to activate it again?

Please login to your account here.

Soccer | Football Talent Promotion- Using the digital marketing funnels we aim to help football talents in South East Europe by scouting and recording them as well as publishing different posts with professional videos on internet and informing best scout

-

-

Visit Site

Description

Our mission is to support young football talents by scouting them, recording on field as well as advertising them on Internet. We offer video training sessions for young talents and latest football game highlights. _____________________________________________________________ Duke përdorur botën e marketingut digjital, të ndihmojmë talentët e futbollit duke ju mundësuar paraqitjen e video regjistrimeve dhe artikujve të ndryshëm në www.football-ks.com si dhe zhvillimin e linjave të komunikimit me agjencitë dhe klubet më të suksesëshme në botë"

Gallery