This listing is inactive!

If you own this listing and want to activate it again?

Please login to your account here.

Lajme.al - Lajmet e fundit nga vendi dhe nga bota » Lajme.al

-

-

Visit Site

Description

Ju sjell informacionet dhe lajmet e minutës së fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe bota. Shtypi ditor dhe revistat vendase në një vend të vetëm."

Gallery